fbpx

Rebozo Massage

Een Rebozo massage is een hele prettige en laagdrempelige massage vorm. Door het wiegen, schudden en bewegen van de Rebozo doek wordt je lichaam uitgenodigd spanningen los te laten. Daarbij zorgt het gevoel van gewichtloosheid en geborgenheid voor totale ontspanning.

De massage kan tijdens de zwangerschap, bevalling en in de postpartum periode gegeven worden. De massage kan staand, zittend en liggend gegeven worden en je kan je kleding aanhouden.

Massage tijdens de zwangerschap

De Rebozo massage is ontzettend fijn voor zwangere vrouwen!
Het lijf van een zwangere vrouw ondergaat ontzettend veel veranderingen tijdens de zwangerschap: groei, aanpassingen, zwaarte, harde buiken, last in de onderrug, stuitje. Ook is het een manier om harde buiken te verzachten en te laten verdwijnen. Tijd voor een ontspannen moment voor jezelf!

Investering

De kosten voor de massage van 1 uur zijn € 60. Ik geef de massage in je eigen vertrouwde omgeving. Zo kun je na afloop lekker in je eigen bubbel in ontspanning nagenieten. Je kunt de massage natuurlijk ook cadeau geven. Hiervoor maak ik een mooi feestelijk kaartje die je cadeau kunt geven.