fbpx

Mother’s Blessing

Een Mother’s Blessing is een viering die gebaseerd is op een ceremonie die van oudsher gevierd wordt bij de Navajo’s, een Blessing Way, om te vieren dat een vrouw het moederschap binnentreedt. Ook in veel andere culturen is een vergelijkbare ceremonie om te vieren dat je moeder wordt.

Door middel van rituelen en symbolen wordt de zwangere omhuld met liefde en om haar zelfvertrouwen te geven voor de aanstaande zachte geboorte van haar kindje.

Wat kan je verwachten?

De Mother’s Blessing is een ceremonie die je samen viert met de vrouwen om je heen die je dierbaar zijn. Je viert met elkaar het samen zijn en de aanstaande geboorte. En het draagt bij aan het fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte.

We starten met een mooie openingsmeditaie om met elkaar in fijne sfeer te starten. De aanstaande moeder wordt op een feestelijke manier in het zonlicht gezet. We gaan op een speciale manier uitting geven aan de wensen die er zijn voor zowel de moeder als de baby. In afstemming met jullie zullen we jullie binding met de moeder vieren. Zo voelt de moeder zich gedragen door jullie wijsheid en jullie vrouw zijn. De kracht het samen vormgeven van deze ceremonie, is dat deze helemaal is afgestemd op de aanstaande mama.

Wat krijg je?

Omdat de ceremonie volledig staat in het teken van het vieren van jullie verbinding, het aanstaande moederschap en de geboorte zal ik de ceremonie verzorgen en hosten. Ik zorg voor afstemming tussen alle aanwezigen en de benodigde materialen. Ben je benieuwd naar de ceremonie en welke mogelijkheden er zijn? Neem contact met mij op en ik vertel je er graag meer over!