fbpx

Workshop Vierde trimster

Het vierde trimester is waar het volgende avontuur begint…jij en je baby beginnen samen een nieuw leven. Er wordt veel voorbereiding getroffen voor de bevalling, maar wat daarna komt is voor veel nieuwe ouders een sprong in het diepe. 

In deze workshop geef ik je waardevolle informatie en tips over de maanden na de geboorte van je kindje. Informatie die ik zelf ook graag vooraf had willen weten.

Investering

De kosten voor de workshop zijn € 45.

Hiervoor krijg je terug:

  • Inzicht en fijne kennis voor de kraamtijd
  • Kraamplan om je samen met je partner goed voor te bereiden
  • Een realistisch beeld van de periode na je bevalling

 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Jij bent al een geboren mama, daar ben ik van overtuigd! Maar het moederschap kan ook best verwarrend zijn. Je hele leven is tenslotte ineens veranderd met de komst van je baby.

Met mijn workshop wil ik je graag handvatten geven en na laten denken over hoe jij de eerste maanden graag zou zien. Je krijgt informatie over voeding, de invloed van hormonen, huishouden, bezoek en tijd voor jezelf. Met deze informatie kun je een kraamplan voor jezelf maken. Zodat je inspiratie en een backup plan hebt wanneer je het even kwijt bent. Een kadootje van je zwangere-ik aan je mama-ik!

Andere onderwerpen die ik tijdens deze cursus bespreek zijn o.a. slaapritmes, borstvoeding, belangrijke informatie over herstel en mentale gezondheid. Want naast het wennen aan je baby en je nieuwe rol heeft slaapgebrek vaak een weerslag op jezelf maar ook op de communicatie met je partner. 

Wil jij graag een beter beeld krijgen van wat je kunt verwachten je kraamtijd en wil je je hier graag op voorbereiden, schrijf je dan nu in!