fbpx

Aanbod vierde trimester

Jullie geboorteverhaal

Heb jij er wel eens aan gedacht om het geboorteverhaal van je kindje helemaal uitgeschreven? Het is sowieso een mooi document voor jouw kindje om later terug te lezen, maar ook zeker voor jouw als ouder. 

workshop vierde trimester

Het vierde trimester is waar het volgende avontuur begint..jij en je baby beginnen samen een nieuw leven. Er wordt veel voorbereiding getroffen voor de bevalling, maar wat daarna komt is voor veel nieuwe ouders een sprong in het diepe. 

In deze workshop geef ik je waardevolle informatie en tips over de maanden na de geboorte van je kindje. Informatie die ik zelf ook graag vooraf had willen weten.

Sluitingsritueel

Ongeveer zes weken na de geboorte kan je gebruik maken van een sluitende massage. Dit is om het gehele lichaam te sluiten en ter ondersteuning van het herstel van de kraamvrouw. In zeven stappen wordt het gehele lichaam ingewikkeld in doeken van hoofd naar voeten toe. Deze doeken worden per deel ongeveer vijf a tien minuten op “spanning” gebracht en gehouden om daarna heel rustig weer los gelaten te worden. Zo gaat de behandeling het gehele lichaam door, met een “wedergeboren” gevoel sluit je de massage af.